Ronnefeldt čaj

Ronnefeldt  čajevi se nalaze na samom vrhu etabliranih brandova čaja za prvorazredne hotele i gurmanske restorane širom svijeta. To je čaj koji možete pronaći i u našoj ponudi. 

Tvrtku je osnovao Johann Tobias Ronnefeldt u Frankfurtu davne 1823 godine. Specijalizirali su se u uvozu i mješanju visokokvalitetnih listova čaja sa najvažnijih svjetskih područja uzgoja. Ronnefeldt dostavlja svoje proizvode u svjetske najprestižnije uslužne objekte prvenstveno sa konceptom "tailor-made-tea" sa naglaskom na inovativne ideje usluživanja. Tvrtka je posvećena istoj filozofiji od samih početaka: nude jedinstvenu kvalitetu kupcima na svjetskom tržištu sa svog lokaliteta u središnjoj Europi. U proizvodnji Ronnefeldt čajeva koriste se isključivo tradicionalne metode, što znači da se svaki korak u procesu proizvodnje obavlja uglavnom ručno.

Ronnefeldt LeafCup ® je prvi porcionirani čaj u listićima za izradu ukusnih čajeva jednostavno i povoljno u šalici ili čajniku. Njihovo dugogodišnje iskustvo inspiriralo je tvrtku da izrade rješenje za šalicu čaja, koja je savršen odgovor potrebama restorana, kavana, barova, cateringa i brzu uslugu u hotelima kada prilike to zahtijevaju, kao što su konferencijske dvorane, spa/wellness prostori, posluga u sobu i na ležaljkama.

Njegovo korištenje se odlikuje jednostavnošću podjednako i osoblju i gostima, te je dostupan u trinaest ukusnih sorti, koje možete isprobati i u našem „Centar caffe“-u.