O nama

Caffe' bar „Centar Caffe'“ nalazi se u središtu grada Umaga, u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta „Ante Babić“. Pravo smo mjesto za jutarnju kavu uz koju možete pročitati dnevne novine, knjigu iz bliske nam Gradske knjižnice, uživati u umjetničkim izložbama Multimedijalnog prostora učilišta, uz osvježavajući napitak i slasticu koju će Vam preporučiti naše ljubazno osoblje.

„Centar caffe'“ je svoju ugostiteljsku djelatnost započeo 2004. godine, te smo sa velikim trudom i upornim radom postali oaza svih ljubitelja espressa i macchiatta u čije se spremanje unosi posebna ljubav i pažnja.

Nakon nekoliko godina proširili smo svoju djelatnost i osnovali tvrtku Centar sladoleda d.o.o, te smo osim ponude izvrsne kave Hausbrandt, prirodnih Ronnefeldt čajeva i prirodnih sokova, raznih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, započeli sa proizvodnjom vlastitog sladoleda tzv. gelato artigianale , te sa izradom slastica i torti i to u našem proizvodnom laboratoriju u Jecima nedaleko Umaga.

U ugodnom ambijentu raznovrsnog sadržaja trudimo se zadovoljiti ukuse različitih generacija. Kontinuirano pratimo sve Vaše želje, neprestano ulažemo u kvalitetan razvoj sladoledarstva i slastičarstva, želimo ići u korak s postojećim trendovima, uvodimo novosti u naš proizvodni program, a sve kako bismo Vama pružili ono najbolje i najkvalitetnije.

Posjetite nas i sami procijenite kvalitetu i vrhunski okus naših različitih delicija...

Video

Pogledajte naš video