Kava

 

„ Po kavi se dan poznaje“ malo je iskrivljena uzrečica ali vjerujemo da nema boljeg nego dan započeti omiljenim nam macchiatomili cappuccinom. Zato u našem „Centar caffe“-u posebno mjesto imaju kava i njeni napitci.

Jedna od bitnih pretpostavki dobrog espressa je dobra kvaliteta kave. U našoj je ponudi Hausbrandt mješavina H.H. Iskustvo koje tvrtka Hausbrandt Trieste 1892. S.p.A. ima u desetljećima dugoj tradiciji proizvodnje kave, od selekcije, obrade do pakiranja najboljih sorti i mješavina iz cijeloga svijeta, a sve u cilju konstantnog standarda kvalitete, čine je jednu od vodećih tvrtki na međunarodnom tržištu kave.

 

 

 

H.Hausbrandt

Prema našem iskustvu mješavina H.Hausbrandt je pogođena ukusu naših gostiju . To je pažljivo odabrana visokokvalitetna kombinacija odabranih sorti arabice i robuste, prijatne arome daruje nam veliku uravnoteženost okusa, koji nas podsjećaju na kekse, lješnjak i karamel, bogatog mirisa.

 

 

 

 

 

 

U ponudi imamo i bezkofeinsku kavu. Nezamjenjivo zadovoljstvo dobre kave, nježnog okusa ali izuzetno ugodna, sa postotkom kofeina ne većem od 0,10%.

 

 

 

 

Za ljubitelje potpuno prirodnih tostiranih žitarica, tu je opuštajući i mirisni napitak od ječma – Orzoespresso.

 

 

 

 

Osim same kvalitete kave, jako je bitna tehnologija koja se koristi u meljavi kave , te sam profesionalni aparat za pripremu  napitaka na bazi kave i svježeg mlijeka ,  te  njihovo redovno servisiranje i čišćenje

Uz sav trud pri kontroli  kvalitete kave, uz digitalne sisteme i uz visoku  tehnologiju, cappuccino tek u rukama iskusnog osoblja dobija svoju konačnu opojnu strukturu za istančana nepca naših konzumentata.  

Najkvalitetnije mješavine kave i originalne recepture, stroge kontrole i mnogo ljubavi uložene su u svaki korak nastajanja naših espressa, cappuccina…, garancija su užitka naših gostiju.