Kava

 

„Po kavi se dan poznaje“ - ovo je malo iskrivljena uzrečica ali vjerujemo da nema boljeg nego dan započeti omiljenim espressom, macchiatom ili cappuccinom. Zato u našem „Centar caffe“-u posebno mjesto zauziaju kava i napitci s kavom.

Jedna od bitnih pretpostavki dobrog espressa je vrhunska kvaliteta kave. U našoj je ponudi Hausbrandt mješavina H.H. Iskustvo koje tvrtka Hausbrandt Trieste 1892. S.p.A. ima u desetljećima dugoj tradiciji proizvodnje kave, od selekcije, obrade do pakiranja najboljih sorti i mješavina iz cijeloga svijeta, a sve to u cilju konstantnog standarda kvalitete, čine je jednom od vodećih tvrtki na međunarodnom tržištu kave.

 

 

 

H.Hausbrandt

Prema našem iskustvu mješavina H.Hausbrandt je prilagođena ukusu naših gostiju. To je pažljivo odabrana visokokvalitetna kombinacija odabranih sorti arabice i robuste, prijatne arome koja daruje veliku uravnoteženost okusa, sa notama koje podsjećaju na kekse, lješnjak i karamel, uz bogatostvo mirisa.

 

 

 

 

 

 

U ponudi imamo i bezkofeinsku kavu. Nezamjenjivo je zadovoljstvo dobre kave, nježnog okusa ali izuzetno ugodna, sa postotkom kofeina ne većim od 0,10%.

 

 

 

 

Za ljubitelje potpuno prirodnih tostiranih žitarica, tu je opuštajući i mirisni napitak od ječma – Orzoespresso.

 

 

 

 

Osim visoke kvalitete kave, vrlo je bitna tehnologija koja se koristi u mljevenju kave kao i sam profesionalni aparat za pripremu  napitaka na bazi kave i svježeg mlijeka uz njihovo redovno servisiranje i čišćenje.

Uz sav trud pri kontroli  kvalitete kave, digitalne sisteme i visoku  tehnologiju, cappuccino tek u rukama iskusnog osoblja može dobiti svoju konačnu opojnu strukturu za istančana nepca naših gostiju.  

Najkvalitetnije mješavine kave i originalne recepture, stroge kontrole i mnogo ljubavi uložene su u svaki korak nastajanja naših espressa, cappuccin, ma svih kava dok su istovremeno garancija užitka naših gostiju.