Sladoled

Točan slijed obrade sirovina, uz posebnu pažnju usmjerenu na ravnotežu između šećera, proteina i masnoća, preobražava sve u poznati nam specijalitet – sladoled.

U našem sladoledu otkrit ćete svu dobrotu pomno odabranih sastojaka: svježeg mlijeka, maslaca, mliječnog vrhnja, jogurta, svježinu sezonskog voća, miris začina...

Mliječni sladoledi su kremasti sladoledi i mi ga izrađujemo su od punomasnog mlijeka i vrhnja, maslaca, raznih šećera, lješnjaka, pistacija, čokolade, vanilije, jogurta, te pasti i preljeva prirodnog porijekla, dok voćne sladolede ili sorbet proizvodimo na bazi svježeg sezonskog voća, šećera i vode, uz prirodne voćne paste, bez umjetnih bojila i aroma.

Kvaliteta našeg domaćeg sladoleda je neprestano kontrolirana: kontrolira se izbor kvalitetnih sastojaka pogotovo svježeg punomasnog mlijeka hrvatskog porijekla, tok izrade sladoleda koji je pod stalnom samokontrolom sukladno planu koji je predviđen higijenskim HCCP normama, te tu je i Zavoda za javno zdravstvo koji periodično kontrolira gotov sladoled i slastice, te čistoću aparature i alata.

Posebno nas veseli što naši gosti iz godine u godinu prate našu ponudu, te što su prepoznali posebnu kvalitetu koju ima samo domaći sladoled tzv. gelato artigianale i to u pogledu korištenja izvornih sirovina, kvalitetnih sastojaka i originalnih receptura, te u samoj ručnoj izradi baziranoj na svakodnevnom svježem proizvodu i uz kreativnost koja daje novu i veću vrijednost našem sladoledu.

Najljepši i najkvalitetniji sladoled možete kušati na našoj terasi tijekom ljetnog perioda u „Centar caffe“-u u Umagu, u turističkom naselju Stella Maris ili autokampu Park Umag.